Produkter

PRODUKTER

SLAGDÖRRS AUTOMATIKSlagdörrs automatiken är lämplig för de flesta inner- och ytterdörrar. Denna typ av automatik lämpar sig för bostadsanpassning, offentliga miljöer där kraven på en tyst och driftsäker öppnare är stora samt i entréer med hög trafikintensitet och svåra driftförhållande som varuhus, skolor, hotell m.m.
SKJUTDÖRRS AUTOMATIKSkjutdörrsautomatik används främst för trafiktintensiva entréer och ger en komfortabel in och utpassering samtidigt som man sparar energi. Skjutdörrsautomatiken är även den dörr som är vanligast i entréer till butiker eller andra offentliga utrymmen där man tar vara på fördelen att dörren inte tar någon plats framför eller bakom den.


REFFERENSER

HOTELL LINNEA HBG


 

Leverans och installation av 2st Teleskopiska EMSL-T skjutdörrsautomatiker från Entrematic monterade på Wicona65 aluminiumpartier. Tidigare fanns här ett slimat skjutdörrsystem utan köldbrygga med enkelglas, klimatet förändrades helt i lobbyn på hotellet då dörrana är isolerade och täta.

 

Hotell Linnea Helsingborg

 

MFF Shopen Malmö

MFF SHOPEN MALMÖ


 

Ombyggnad av slagdörrs entré till skjutdörrsentre.

Leverans och installation av PORTALP Tina2 skjutdörrsautomatik.

En butiks entré med klass och funktion, de tidigare slagdörrarna var ej funktionella för ett högt trafikflöde

 

EMPORIA


 

Installtion av ett 30 tal Dorma ES200 Skjutdörrsautomatiker och ett hundratal slagdörrsautomatiker, Emporia är även avtalskund sen första dagen gällande service och underhåll av dörrautomatiker och tillbehör.

 

Emporia köpcenter MALMÖ

STRÅLEN


 

Installation av Dorma ES200 skjutdörrsautomatiker samt Dorma ED100/250 slagdörrsautomatiker, desutom installation av 1 st KABA DBX automatik på 700kg tung bly dörr till strålningsrum.

 

Skånes universitetssjukhus i Lund

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Kontakt info


040/ 962396

Teknikvägen 3, 24534 Staffanstorp


ADS


Automatiska dörrsystem AB
ADS © All Rights Reserved